КАТЕДРА ЗА ХИДРАУЛИКА, ХИДРОЛОГИЈА И УРЕДУВАЊЕ НА ВОДОТЕЦИТЕ
Добродојдовте на интернет сајтот на

Добродојдовте на интернет сајтот на

Катедрата за Хидраулика, Хидрологија и уредување на водотеците


Страната е сеуште во фаза на изработка. Високо ќе ги цениме сите ваши конструктивни коментари, предлози и совети во врска со нашата страна.

Благодариме!

известување

Почитувани студенти, 

 Наставата по предметот Механика на флуиди ќе започне на 22.02.2021 година (Понеделник).

Информации за најава:

ID:4505869134

passcode:1112020


Од Катедрата